Bleah friday sau vinerea neagră

Azi e ziua la reduceri. Anul trecut îşi rupeau oamenii picioarele prin magazine ca să cumpere electrocasnică şi it&c-ă la reducere. Imaginile semanau izbitor cu alea din hipermarketul care vindea tigăi la un preţ de nimic. Doar că acolo actorii erau alţii. Bătrânei cu pensii absurd de mici duceau o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru tigaia cea de toate zilele. Nu pot să-mi şterg de pe retină secvenţa în care un cocalar infect smulge cu putere o tigaie din mâna unui bătrânel. De parcă nu era suficientă umilinţă.

Cu un public uşor diferit, adică oameni care reuşesc să mai mănânce şi altceva decât tocăniţa de cartofi, Black Friday-ul de anul trecut s-a desfăşurat în aceleaşi condiţii de junglă. Cine are sânge în oaie, se îmbrânceşte, fură de sub nasul celuilalt, calcă în picioare.

Aşa că toate magazinele mari s-au gândit să îşi pună la muncă site-urile anul ăsta. În felul ăsta, toţi doritorii de nevoi recent apărute să îşi cumpere obiectul „mult dorit” din faţa monitorului. Le salut iniţiativa! Pare să fie în favoarea demnităţii. Sper să reuşească să facă faţă numărului ridicat de utilizatori care le vor călări www-urile, ca să nu ne întoarcem în offline la calcat în picioare.

Aşa că spor la cumpărături, români!

Reclame

Baga şi tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: