Laba se întoarce

V. mi-a luat comentariul de pe Facebook în serios şi s-a apucat să ne împărtăşească din experienţa lui. Avem deci articolul despre labă şi din perspectiva masculină. Mult mai muncit şi documentat temeinic :). Nu e pentru cei care au stomacul sensibil, dar e al naibii de amuzant! Enjoy it!

Deşi blogosfera e plină de „cunoscători ai fenomenului” (nu vreau să dau exemple că nu merită reclamă), „laba” provine de la animale. Mai exact de la cei care îl întreabă pe doctor Google dacă „masturbarea poate avea efecte negative” sau de la cei care spun că „se masturbează excesiv”. Nu râdeţi! E reală povestea, spusă de un domn doctor urolog. Dar ce înseamnă să te masturbezi excesiv? Adică după ce ai făcut o labă, două sau trei mai faci încă una doar ca să-ţi demonstrezi că poţi? O faci în scârba? Sau o faci la nervi? O faci de plăcere sau o faci ca să-ţi întreci limita? Mai rămâne să se menţioneze în Cartea Recordurilor şi numărul maxim atins de repetări labagice ca în rest avem de toate. Propun probă olimpică frecarea penisului. Deci masturbarea vine odată cu primul animal.

Totuşi nu văd niciun efect negativ al labei. Totuşi dacă este făcută în mod eronat sau cu diverse înlocuitoare de tip electromecanic s-ar putea să intervină şi diverse tumefieri, zdrobiri sau rupturi.

Totodată laba este cam acelaşi lucru cu a face sex, doar că atunci când faci sex mai socializezi un pic. Cred cu tărie că de când au descoperit sexul, foarte mulţi bărbaţi au înlocuit laba, dar s-au întors la ea odată cu prima decepţie sau ori de câte ori au fost înşelaţi. Dragostea este ca şi pokerul, dacă n-ai un partener bun atunci trebuie neaparat să ai o mână bună. Deci e un cerc vicios. Important este să nu fii întrerupt nici când faci dragoste, nici când joci poker, dar mai ales atunci când faci laba.

Laba nu a plecat de la internet, televizor şi nici de la reviste porno/erotice. Laba nu a plecat nici măcar de la gândul că vecina iese pe balcon în chiloţi ca să atârne rufele la uscat. Laba nu a plecat nici măcar de la Onan (personajul biblic care a generat verişorii lexicali „onanie, onanism, onanişti” etc). Onan, săracul, nu voia să o lase gravidă pe cumnată-sa şi se slobozea pe jos. Deci nici vorbă să fi fost vreun labagiu. Deducem că laba e antică.

Laba dezvoltă necunoscute şi controverse: „Dă la labă” versus „şi-o ia la labă”. Cum e corect? Că doar nu poţi să dai şi să iei ceva în acelaşi timp. Sau poţi… Doar dacă îţi foloseşti ambele mâini în acelaşi timp. Dar şi falusul măreţ trebuie să fie suficient de măsurabil pentru a-i putea executa o frecare ambidextră.

Laba are nevoie de imaginaţie. FALS. Nu înseamnă că de câte ori freci p*la ai evadat din realitate şi ai ajuns într-o lume minunată în care altcineva ţi-o freacă. NU! Tot tu îţi lustruieşti aria genitală.

Problema mea e alta: CA LABA E ÎNCURAJATĂ.
În anul 2009, guvernul britanic s-a alăturat guvernului olandez şi altor guverne europene în a încuraja adolescenţii să se masturbeze cel putin o dată pe zi. Orgasmul a fost definit într-un pliant medical, drept un drept al adolescenţilor. Ca explicaţie primim faptul că se doreşte reducerea gravidităţii adolescentelor, a bolilor cu transmitere sexuală şi totodată promovarea unor obiceiuri sănătoase. Parlamentarii, guvernele şi Consiliul European sunt deci formate din labagii, dar asta nu e o noutate. Deci să fim cu toţii labagii căci dreptul ne-a fost definit încă din adolescenţă!

Pentru final am păstrat ceva fin. Bărbaţii se împart în două mari categorii: cei care şi-au făcut laba măcar o dată/odată în viaţa lor şi cei care nu recunosc. Eu… n-am făcut-o niciodata. :))

Reclame

2 responses to “Laba se întoarce

Baga şi tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: