Despre virginitate

Avem un guest post de toată frumuseţea. Prietena mea Nicolae, înduioşată de serialul început acum câteva zile, şi-a manifestat intenţia de a dona o postare. Pornind de la căutări de tipul „când ştiu dacă mai sunt virgin?” şi „mai sunt virgin? cum aflu?”, dar şi alte experienţe on şi offline, Nico a scris acest articol spumos. Enjoy it!

Astăzi, dragii lui Moş Niculae, vom raspunde la o întrebare esenţială, adresată domnului gugăl (domn gugăl care a considerat să direcţioneze aceşti curiosi spre blogul Scârbettei). Dilema zilei: virginitatea (cum se detectează şi cum ştii că nu o mai ai).

Deşi am putea presupune că respectivii sunt nişte băieţei de clasa întâi, semestrul 2 (dat fiind că ştiu să scrie) sau nişte politehnişti în ultimul an (poate chiar nişte studenţi la construcţii, în pauza de tocit la Rezistenţa Materialelor), din păcate definirea target-ului nu se opreşte aici.

Dragii moşului, virginitatea e un lucru destul de urât (mai ales la vârsta voastră, politehniştilor). Se detectează, din păcate pentru voi, destul de uşor de către restul lumii (voi nu vă daţi seama, voi întrebaţi gugălu’).

Virginitatea nu e numai atunci când doar ai facut pişu’ cu petunia ta. Virginitatea e şi când muţi (f*ţi) toată viaţa urâte proaste pe care a trebuit să le şi droşcăieşti înainte, scuza ta fiind că alea mai de doamne ajută vor să ai cardul rupt pentru că nu mai încăpeau banii pe el.

Un virgin eşti şi dacă tu te îneci în gemete şi strigături, în timp ce doamna sau domnişoara (depinzând de posibilităţi) este la fel de tăcută precum prima ta parteneră – gonflabilă în cazul tău. (iar dacă după ce termini te miorlăi că vrei să fii ţinut în braţe, eşti şi sinistru pe lângă virgin).

Şi, nu în ultimul rând, chiar dacă răspunzi tu atunci când cineva exclamă „dumnezeule!”, dar nu eşti în stare să zici direct şi cu toţi dinţii „mergi cu mine?”, ghici ce, tot virgin te numeşti.

Cum ştii că nu o mai ai? Baftă la succes(uri)!

Reclame

One response to “Despre virginitate

Baga şi tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: