Intrebaţi şi vă răspundem

Începem un serial nou.

Pentru că zilele trecute am stat cu prietenul Otravă la o discuţie care s-a soldat cu râsete isterice, înroşiri la faţă şi scuipat scăpat involuntar, am zis că nu e puţin lucru şi trebuie să scriem despre asta.

Totul a pornit de la căutările pe care le-au facut oamenii ca să ajungă la blog. Căutări despre care v-am mai povestit, dar înăuntrul cărora acum, după aproape 8 luni de blog, se pot observa nişte patternuri cât se poate de clare. Deci voi avea o abordare diferită. Nu îi mai aduc în faţa voastră pur şi simplu, ci încerc să le răspund la întrebări.

Sunt practic cam 10 aspecte care îi preocupă pe oameni: shaorma şi nuggeţii de la knorr, localitatea Dalboka din Bulgaria, virginitatea (cum o detectezi şi când ştii că nu o mai ai), laba (cum se face), fetele care urinează în gura bărbaţilor, lămurirea (sunt foarte mulţi oameni care caută cuvântul „lămurire” pe google), poze funny şi mai erau câteva „cum să-uri” pe care nu mi le mai amintesc acum.

O să vă vorbesc pe rând despre câteva dintre ele. O să încerc să dau un răspuns la căutările voastre. O să îl las şi pe Otravă să scrie unul dintre articole, pentru că este co-autorul acestei idei. Şi deci să fie şi co-scriitorul ei. Vă pup şi vă aştept cu drag să asistaţi la ceea ce preconizez a fi dezvăluirea unora dintre cele mai mari mistere ale lumii.

Reclame

Baga şi tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: