Scârbetta și publicul

Sfântul Google m-a adus în atenția organizatorilor Maratonului București. Și iată așa, Scârbetta s-a aflat în prima vizită oficială, care a avut loc la o întâlnire post-maraton cu tot felul de oameni interesanți. Și uite așa m-am infiltrat printre ștafetișii care veniseră să-și ridice medaliile, oamenii de la companiile partenere ale acestui eveniment și oamenii care au obținut premii speciale. Ei bine, printre aceștia…și eu.

Vă mulțumesc frumos încă o dată. Nu mă așteptam ca oamenii ăștia să mă cheme la eveniment, nu mă așteptam să mă cheme sus pe scenă și, mai mult, nu mă așteptam să-mi dea microfonul să vorbesc. Probabil că nu știau că a-i pune Scârbettei un microfon în mână este echivalent cu a-i a lui Stanley Ipkiss masca cea verde. Din fericire, nu am cântat și deci nu a fost nevoie să zic „somebody stop me!”. Probabil că observația pe care am primit-o săptămâna trecută, cum că aș fi anti-vocea, nu Vocea României, mi-a inhibat pornirile cântătoare. Așa că m-am oprit la vorbit. Oricum, cred că dacă mă apucam să cânt, ar fi pus pe cineva de acolo să mă alerge…că doar erau maratoniști.

Deși aș fi putut să profit de statutul meu de bloggeriță de succes și să cer o medalie de ștafetistă (adică din aia șmecheră, pe care am pus ochii la cursă), m-am surprins cu un bun simț nefiresc pentru mine. Sportul chiar te face mai bun. Și deci medalie șmecheră o să-mi iau la anul, pe merit, când o să particip la ștafetă. Până atunci mă mulțumesc cu titlul care mă onorează de „cea mai de treabă bloggeriță”

Vă pupă Scârbetta!

20121018-002104.jpg

Reclame

2 responses to “Scârbetta și publicul

  • adrian panaitescu

    Am fost curios cu cine am degustat „barcute” si de la cine am de recuperat o imagine foto. Sau trebuie sa ma multumesc cu autograful obtinut pe un servetel ? Am citit cu placere atat prezentul articol cat si cel pentru care ai primit diploma.Felicitari ! Promit sa urmaresc pe viitor articolele postate 🙂 Te astept la Crosul Padurii

Baga şi tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: