Gafette

Tata avea o vorbă când eram mică şi când îi mai stricam câte vreo unealtă din trusa de scule: „dacă nu te pricepi, de ce pui mâna?”. Nah, ca să ma aflu în treabă.

Astăzi vom vorbi despre gafe. Şi nu despre orice fel de gafe, ci despre gafe făcute cu ajutorul tehnologiei. În ordinea întâmplării, aducem aminte de:

1. Yahoo messenger – you want to bitch about Vasilica cu prietena ta Georgica. Al naibii cursor şi deget care a dat click fix pe numele lu’ Vasilica, căreia apuci în felul ăsta să-i bitchuieşti în faţă. Sau, mă rog, în fereastră. Rezultatul: fie o întorci ca la Ploieşti, fie o eviţi pe Vasilica ceva timp de acum încolo.

2. Facebook. Era o vreme când cele două căsuţe, aia de search-uit oameni şi aia de what’s on your mind (căsuţa de updatare a statusului) erau foarte apropiate. Cumva, dacă voiai să-l cauţi pe vreun Gigel, era clar că he was on your mind. Dar chiar aşa, să îţi apară status cu Gigel Cercel, nu dă bine.

3. The iphone. Cu ăsta poţi să o dai în bară pe toate aplicaţiile posibile. Poţi să dai friend request foarte uşor. Mai ales de când Facebook-ul nu îţi mai cere confirmare. Şi uite aşa m-am pricopsit cu nişte oameni în listă. Pân’ m-am învăţat cu touch-ul, am tot dat o serie de like-uri la personaje care erau mai mult decât neplăcute pe Instagram. Şi, zilele trecute, am fost pe cale să broadcastez un mesaj complet de nebroadcastat pe WhatsApp.

Ţineţi tehnologia departe de mine! Nu sunt demnă de ea.

Vă pupă Scârbetta!

20121015-084937.jpg

Reclame

Baga şi tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: