Adevărata vacanţă din adevăratul an 2012

Exact acum o săptămână era ultima zi din cel de al doilea concediu de anul ăsta, şi aşa că o să vă scriu despre experienţa asta.

Vara asta, într-o singură lună, am vizitat mai multe ţări decât am vizitat în cei 26 de ani de până acum. Prima vacanţă a fost în balcani: Serbia, Croaţia, Muntenegru, Albania, Macedonia, Bulgaria (ultimele două doar pentru tranzit).

Ei bine, după acest concediu, omul pe care îl iubesc a venit pe nepusă masă, m-a luat pe sus şi mi-a oferit un concediu aşa cum trebuie să fie: locuri mişto cu omul mişto. Şi, şi cu încărcător de iphone în maşină :). Traseul stabilit: Budapesta, Praga, Amsterdam, Brugge, Dunkerque, Londra. Cu înţelegerea (facută din degetele mici de la mâini) să nu ne certăm, am pornit la drum.

Cum socoteala de acasă, nu se potriveşte cu aia din târg, au existat ceva fricţiuni, dar le voi îngropa, aşa cum am îngropat securea războiului în aeroportul din Londra, şi vă voi povesti numai highlighturile. Nu, nu mi-am descoperit latura umană şi creştină, ci, pur şi simplu, ungurul mă are cu ceva la mână 🙂

Aventura a început din Bucureşti şi prima oprire a fost în oraşul de suflet al Scârbettei, oraş care a devenit al dracului de comercial, deci, iată-ne la 11 noaptea rupând bookingul în două. TOATĂ Sighişoara e ocupată. La fel şi împrejurimile. Nu, nu era weekendul cu festivalul. Well, îmi iau cizmele de călărie asa cum le-am adus, adică nefolosite, şi plecăm mai departe. Ne-am oprit undeva între Gilău şi Cluj, unde ne-a răsărit un super-hotel în cale, in the middle of fuckin’ nowhere. Cu un mix de naughtiness şi religiozitate, reprezentate de duşul cu pereţi de sticlă aşezat în cameră, nu în baie şi, respectiv, Biblia de pe noptieră, Fusion e un hotel foarte mişto. În parcarea hotelului tronează un Lamborghini nu ştiu cum, care cică face cam un milion de euro. Maşina asta şi încă 2 din parcare au numarul CZR. Presupunem că pe sefu’ la tot hotelul îl cheama Cezar. Şi, după locul în care a parcat, înţelegem că nu a fost foarte norocos. Vorba ungurului, care după ce a dormit o noapte cu Biblia în dreptul capului a devenit foarte spiritual: Dumnezeu dă şi Dumnezeu ia.

Aflati mai multe din aventurile partenerilor Ştefazărieni în episoadele care urmează. Next Ungaria şi o firmitură de Slovacia.

PS: iată-l pe Cezar, posesorul unui Lamborghini şi al unui handicap

Reclame

2 responses to “Adevărata vacanţă din adevăratul an 2012

Baga şi tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: