Bărbatul „gata! pe asta o mut!

Pentru că mi-am luat singură leapşa de la Otravă, care a scris despre fetele care cred că toţi bărbaţii le vor, astăzi o să vă vorbesc despre fuckerul mioritic.

E acel bărbat care arată below average, cu creierul cât nuca sau, mai bine zis, cât pruna (ca să fie netedă), care câştigă prostuţ şi pe care nici măcar umorul nu îl scoate. E acela pe care eu nu l-aş mute nici foartă. Cu toate astea, el se crede un Adonis. Dacă îi zâmbeşte o femela pe stradă exclamă ca un prepuber neînceput: „ai vazut mă?, ai vazut?, fata vrea!”. Desigur, pentru că de la zâmbit la mutut e doar un singur pas.

Daca îi scrie o femelă pe mess/facebook/whatsapp „Bună! Ce faci?” o să-ţi spună fără dubiu: „Gata! Pe asta o mut!” sau „e topită, stai liniştită, păpusă că te rezolv”

Stadiul 3, în ordinea descrescătoare a gravităţii e ăla cu ieşitul la cafea. Ţi-a zis una că vrea să beţi o cafea împreună? E clar. Femeia te vrea. Cred că o să vină direct fără chiloţi pe ea şi poate poţi să o rezolvi chiar în timp ce plătiţi la casa la Starbucks.

Ce s-a întâmplat cu the pure old fashioned get together? Daca mi-aş pune-o sau dacă doar mi-ar trece prin cap să mi-o pun cu toţi bărbaţii cu care mă văd la cafea, Scârbette ar fi Târfette sau chiar Curvette 🙂

Mai mult, am înţeles că până şi oamenii urâţi şi-o pun, că găsesc ei pe cineva, că pentru fiecare cineva se găseşte un cineva care să-l placă/iubească, dar de aici până la a crede că eşti fuckerulabsolut când eu nu te-aş fuckeri absolut deloc, e o distanţă. Hai să o păstrăm!

Reclame

8 responses to “Bărbatul „gata! pe asta o mut!

Baga şi tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: