Are we there yet?

Adrian Nastase s-a împuşcat. Nu o să intru în discuţii despre deciziile justiţiei şi nici despre decizia lui de a-şi lua viaţa.

O să comentez doar circul de la televizor. Limbiștii de la Antena 3 s-au cocoşat iar să facă ofrande psd-ului. Ciutacu are tupeu să se dea corect şi cinstit fără să se vadă cât e de penibil.

B1 e plin de entuziasm faţă de eveniment. Latră băsescian şi dau din coadă ca nişte căţei proşti. În tot timpul ăsta, Realitatea poate să pară, la o primă vedere, imparţială. În realitate, are doar comentarii stângace. În studiouri se funcţionează pe bază de telefoane mobile. Mai primeşte câte unul un sms, bam! bagă pe post informaţie. Sau poate sunt eu răutăcioasă şi oamenii primiseră 3 sms-uri din 3 surse diferite. Badea se erijează în expert balistic. Cred că mai trist decât evenimentul în sine, e faptul că astea sunt televiziunile de ştiri de la noi. A3 se laudă că în acest moment o preiau 3 televiziuni din afară care prezintă evenimentul. Mă tot întreb cum traduc „ăăăăă-urile” lui Ciutacu.

Între timp, apare Ponta la spital. După o serie de declaraţii penibile, decide să plece şi urmează un drum de câteva minute în care primul ministru întreabă obsesiv „unde e maşina? e parcată departe? mai e mult până la maşină?” un fel de „are we there yet” în variantă autohtonă.

Reclame

Baga şi tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: