Ce am mai văzut la televizor

Knorr a scos nişte chestii de făcut nuggets acasă. La sfârşitul spotului apare şi o pungă de făcut shaorma acasă. Really dude? Păi treaba cu gătitul/mâncatul acasă nu era tocmai ca să mănânci mai sănătos? Pă’ dacă vrei să mănânci nugheţi nu te duci şi bagi de la mc? Dacă vrei shaormă nu te duci la orice colţ şi îţi iei?

Şi, apropo de mc, care e treaba cu reclama cu gay-ii ăia indecişi? Stau ei doi pe bancă şi nu se pot hotări cu ce să-şi umple maţu’ :). Aşa că ne flutură pe la urechi fel şi fel de variante. Bine că la umplutul altui maţ sunt doar două variante. Ei clar au ales varianta fill it in.

O altă surpriză (sau nu) vine de la, nimeni alta decât, farmacia inimii Catena. Oamenii lor s-au gândit să mai întinerească targetul. Concluzie la care au ajuns probabil după ce au văzut că le treceau pragul numai femei trecute de 70 de ani, roşcate şi cu părul umflat, dar şi bărbaţi graşi care vorbesc fonfăit. Aşa că oamenii de la marketing au decis să aducă în faţă şi un cuplu mai young: Nico şi veşnicul bărbat în călduri, Adrian Enache. Deci acum o să vă intre piţigoaice din astea de partuj’ de ani şi cocalari middleagecrisisieni.

Nu reuşesc să înţeleg neam reclama de la prigat în care o grasă dintr-un birou aruncă un vas cu apa pe faţa şefului. Poate că problema e că de cele două dăţi în care am văzut-o, am prins fix de la faza asta cu apa până la sfârşit. Parcă e ceva cu trăieşte viaţa la maxim… Sigur, dă-i lu’ ăla cu apă în faţă că o să o trăieşti. La maxim. Deci ajutaţi-mă un pic să înţeleg asta.

Cam atâta pauză publicitară am prins eu. Vă mai povestesc când mai vizionez chestii mişto.

Vă pupă Scârbetta!

Reclame

Baga şi tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: