Un spot la fel de prost ca apa pentru care e făcut

Să lămurim un lucru de la început: apa nu trebuie să aibă gust.

Bucovina are. E un gust de rugină sau ceva. Şi după ce o bei, rămâi şi cu senzaţia de sete şi cu gustul ăla mizerabil. La fel ca izvorul minunilor îţi aduce aminte de apa de la robinet, doar că pe bani.

Vine shaolinu’ ăsta, rămas pe dinafară din castul de la „7 ani în Tibet” probabil, să ne arate cât de neîndemânatic e el. Cumva treaba asta cu budismul vine pe o cărare bună, în condiţiile în care karma stă pe buzele românilor mai tare decât orice concept al ortodoxismului.

Asistăm la reversul scenariului pe care l-am văzut de atâtea ori în filmele americane: de data asta shaolinu’ bate la porţile unui stabiliment laic în căutarea echilibrului … fizico-psihic. Îi privim neputincioşi stângăcia, până când corespondentul bucovinean al lui Dalai Lama scoate de la cingătoare secretul echilibrului: apa Bucovina (bat-o vina!) Te echilibrează, nu te enervează! După reclama asta cred că o să se bage Bucovina şi în service-urile auto pentru echilibrat roţi.

Simţiţi-vă liberi să comentaţi şi voi cu privire la reclama asta (sau orice vă trece prin cap)

Vă pupă Scârbetta!

Reclame

3 responses to “Un spot la fel de prost ca apa pentru care e făcut

 • danNy

  la orele de chimie din generala am invatat ca apa este insipida, incolora si inodora, dar… trecand peste asta, sa nu uitam ca si apa de la robinet vine tot pe bani. este bogata in fer oxidat, clor, cianuri si alte elemente chimice de mare pret (de genul argilei, noroiului bio si pietricele, in care natura a sculptat dupa bunul ei plac).
  chiar as vrea sa se foloseasca bucovina in vulcanizari. asa poate nu va mai trebui sa il ascult pe neamul-lu-corba-stramba, la fiecare interventie (chiar si la presiunea pneurilor) ca trebuie indreptate toate jantele ca altfel nu se poate face o echilibrare profi.
  dar sa revin, cu permisiunea ta, draga Scarbetta, de fiecare data cand se afiseaza intretinerea am 4 mc de apa rece de „platica”. cred ca izvorul minciunilor se imbuteliaza de la mine, din vasul de la WC (acolo m-a dus cu gandul gustul IM), altfel nu-mi explic ce dracului fac eu cu 4000 litri de apa in 30 zile. cred ca sunt somnambul si spal apa cu apa.
  legat de spot, agentiile de publicitate spun ca un spot bun este cel care ramane in mintea celor care il vizioneaza. parere personala: super spot este cel care VINDE.
  Stefan cel Mare ar fi foarte mandru sa vada ca razesii lui ii invata chiar si pe mult prea titratii shaolini care-i mersul cu echilibrul, desi este numai intr-o reclama. si echipa nationala de fotbal da mai multe goluri in reclamele de la bere decat in meciurile oficiale, dar ce mama dracului, creste inima in romani cand aud un stadion intreg strigand: GOOOOOOLLL!

 • Scârbette

  Dan din New York, tu faci numai dusuri fierbinti?

 • O scurtă lămurire | Scârbette

  […] Scârbette Experienţe scârbetteşti şi nu numai Sări la conţinut AcasăDespre mine ← Un spot la fel de prost ca apa pentru care e făcut […]

Baga şi tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: